Musaca cu carne de porc si cartofi

de Florin A in Porc, 7 Ian 2016 | 2134 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

    • 1 kg carne tocată de porc
    • 200 gr cascaval Delaco ras
    • 5-6 cartofi (măricei)
    • 150 ml suc de roşii
    • 2 ardei capia roşii
    • 4-5 cepe albe
    • Sare şi piper după gust
    • Câteva frunzuliţe de busuioc proaspăt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de porc si cartofi:



Într-o tigaie, adăugăm 1-2 linguri cu ulei, punem carnea tocată şi acoperim cu un capac. Dacă este necesar amestecăm ocazional. Când începe să îşi schimbe culoarea adăugăm ardeii şi ceapa, busuiocul verde tocat şi condimentăm după gust cu sare şi piper. Colorăm cu suc de roşii şi continuăm fierberea înca 10 minute aproximativ.


Între timp, feliem cartofii, îi sărăm şi îi rumenim uşor, la foc iute.


Într-un vas de cuptor, aşezăm un strat de cartofi, presărăm jumătate din cantitatea de caşcaval ras şi adăugăm carnea. Deasupra, aşezăm restul feliilor de cartofi şi presărăm caşcavalul rămas.


Punem vasul în cuptorul încins în prealabil, până ce musacaua se rumeneşte frumos.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de porc si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

miki_a 1

07.01.2016, 23:48

O pun pe lista! Tare bine arata!

mirela0911 1

08.01.2016, 10:21

Tare bine arată musacaua!

dantes 1

09.01.2016, 14:15

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos alb de branzeturi