Risotto cu ciuperci si carne de porc

de abstract01 in Porc, 29 Mai 2014 | 4125 vizualizari

 

Risotto cu legume si carne, o mancare foarte sanatoasa chiar si pentri copii!

 

INGREDIENTE

  • 2 cescute cu orez
    400g cotlet de porc
    1 ceapa
    10 cl vin alb
    150 g ciuperci
    2 lg de sos de tomate
    ulei,
    sare,
    piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu ciuperci si carne de porc:

Se prepara orezul in vasul Philips Multicooker, la functia pentru orez, RICE/PASTA pentru 40 de minute.


Pana la terminarea programului pregatiti sosul: taiati marunt ceapa, carnea si ciupercile. Intr-o tigaie puneti la prajit ceapa la foc redus timp de 5 minute. Cand s-a rumenit ceapa adaugati carnea, apa/supa de legume, ciupercile si sosul de tomate. Adaugati la sfarsit vinul alb pentru un gust mai exotic.


Se serversc separat sau impreuna, dupa preferinte.


Pofta buna.

TIPS-URI

1

mancare potrivita pentru intrega familie

2

pentru copii nu este nevoie sa adaugati vinul, in schimb se poate acoperi cu branza

3

pentru varietate se pot agauga si alte legume: morcovi, masline negre ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Cris2711 1

29.05.2014, 18:22

Si reteta asta imi place

babi5 1

29.05.2014, 18:25

abstract01 1

29.05.2014, 18:31

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in frunze de varza murata - reteta pas cu pas