Musaca cu carne de porc si vita

de Ligia Bxl in Mancaruri cu carne, 26 Noi 2014 | 9365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne amestec(vita +porc)
  • 1/2 kg de cartofi fierti
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • 1 morcov mare
  • sare si piper
  • marar
  • putin cimbru
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • cateva linguri de bulion de rosii facut in casa(daca e necesar)
  • 2 oua
  • putin parmezan si cascaval ras
  • smantana de gatit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de porc si vita:

Am curatat si spalat legumele,apoi le-am taiat mai marunt si le-am amestecat cu carnea tocata.Cartofii i-am curatat si spalat si i-am pus la fiert cu putina sare(nu trebuie sa fiarba prea tare ptr ca se vor inmuia in tava impreuna cu carnea.

Am condimentat compozitia de carne,am adaugat marar si legume si am pus bulionul si rosiile in bulion tocate marunt.

Dupa ce au fiert cartofii i-am taiat rondele si i-am asezat un strat intr-o tava de yena unsa cu ulei de maslineine,apoi peste ei am pus carnea preparata si iar un strat de cartofi si am uns cartofii cu putin bulion de rosii.

Spre final am batut ouale cu putina sare si piper,am adaugat smantana de gatit,parmezanul si cascavalul ras si am lasat sa se rumeneasca frumos pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de porc si vita" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui gratinat