Chiftelute marinate

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2010 | 11999 vizualizari

 

desi omniprezenta:))),n-am poze,n-am chef de scris,postez totusi o reteta ..saraca si asta in fotografii,(nici n-am poza finala:( )dar e buna tare tare
."chiftelute marinate"pentru unii inseamna chiftelutele cu sos ,cu rosii sau pasta de tomate..pentru mine..ceea ce voi posta..
corect chiar nu stiu cum e...

 

INGREDIENTE

  • chiftelute mici,rotunde,preparate dupa reteta care va place cel mai mult(eu le-am facut de porc cu piept de pui,interesant amestec:))
  • maioneza(aprox 6=700gr)
  • 7-8cepe
  • otet
  • zahar
  • sare
  • foi de dafin
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute marinate:

se taie ceapa julien


intr-o cratita mai mare se pune apa la fiert cu sare,zahar,otet,foi de dafin si piper (nu stiu sa va spun cantitatile..eu o fac mereu dupa gust..un gust dulce acrisor )


cand a dat in clocot se adauga ceapa si se fierbe aprox 15-20min


se scoate la scurs intr-o sita iar cand s-a racit se amesteca cu maioneza


in boluri se pune un rand de chiftelute(se lasa ceva loc intre ele), unul de maioneza


cam cate doua randuri in fiecare bol


opriti maioneza pentru decor


e una dintre retetele noastre preferate de sarbatori


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (58)

Bucataras Dragos 1

04.02.2010, 19:45

mai parca cadou e surpriza))

gaby_duceag 1

04.02.2010, 20:08

sa dau si pup?

ionix 1

04.02.2010, 20:50

hai mah... gaby , ce poza ti-ai tras ))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc si vita,cu garnitura de legume si ciuperci