Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 20 Apr 2010 | 4406 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 kg carnaciori
  • - 5 -6 cartofi
  • - 2 cepe
  • - 50 ml ulei
  • - 1 lingurita de boia
  • - 1 legatura marar
  • - sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti:

Carnaciorii se pun in tigaia de teflon bine incalzita. Se intorc de pe o parte pe alta pentru o buna rumenire. Se lasa pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Separat se prepara garnitura: se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare .Cand sunt gata fierti se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Ceapa taiata marunt se caleste in uleiul incins, se adauga boiaua si se amesteca bine. Se adauga apoi cartofii se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Se ia de pe foc si se aromeaza cu marar.Se serveste alaturi de carnatii pregatiti la teflon.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 20:59

la selgros au acesti carnaciori putin afumati care noua ne plac tare mult..................te invit la o portie.

dicarmencitta1957 1

20.04.2010, 21:41

O bunatate sunt carnaciori acestia de la Sellgros,am luat si eu de cateva ori.Felicitari draga mea Medi,pentru reteta,ai 5 furculite de la mine.

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 17:16

Multumesc draga Carmen........................iti plac si tie acesti carnaciori,nu?.........................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur