Musaca cu carne de porc si vita

de Ligia Bxl in Mancaruri cu carne, 26 Noi 2014 | 2777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne amestec(vita +porc)
  • 1/2 kg de cartofi fierti
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • 1 morcov mare
  • sare si piper
  • marar
  • putin cimbru
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • cateva linguri de bulion de rosii facut in casa(daca e necesar)
  • 2 oua
  • putin parmezan si cascaval ras
  • smantana de gatit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de porc si vita:

Am curatat si spalat legumele,apoi le-am taiat mai marunt si le-am amestecat cu carnea tocata.Cartofii i-am curatat si spalat si i-am pus la fiert cu putina sare(nu trebuie sa fiarba prea tare ptr ca se vor inmuia in tava impreuna cu carnea.


Am condimentat compozitia de carne,am adaugat marar si legume si am pus bulionul si rosiile in bulion tocate marunt.


Dupa ce au fiert cartofii i-am taiat rondele si i-am asezat un strat intr-o tava de yena unsa cu ulei de maslineine,apoi peste ei am pus carnea preparata si iar un strat de cartofi si am uns cartofii cu putin bulion de rosii.


Spre final am batut ouale cu putina sare si piper,am adaugat smantana de gatit,parmezanul si cascavalul ras si am lasat sa se rumeneasca frumos pe deasupra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de porc si vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

tanyapatap 1

11.12.2014, 19:33

Ligia Bxl 1

12.12.2014, 11:12

multumesc fete dragi

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute