Iepure la cuptor

de delia64 in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2014 | 10274 vizualizari

 

Am primit un jumate de iepuras de la taticul meu .
Asa proaspat am trecut la prepararea unei fripturi delicioase .

 

INGREDIENTE

  • 1/2 iepure
  • 4 liguri ulei
  • 5 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • 2 lingurite boia
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

Se spala bine carnea si se taie bucati.


Se curata ceapa si usturoiul si se taie marunt .


Intr-o tava se pune uleiul , ceapa si usturoiul .


Se bun bucatile de carne , se condimenteaza cu boia , piper si vegeta .


Se presara patrunjel verde , o cana de apa si 200 ml. vin .


Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptorul incalzit la 180 de grade pentru o ora .


Se scoate folia si se mai lasa 30 de minute sa se rumeneasca .


Se serveste cu cartofi natur si salata de rosii si castraveti .


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

09.07.2014, 22:21

Ce frumos s-a rumenit!

delia64 1

09.07.2014, 22:46

Rocsi , asa este , a fost delicios !!!

mihaelar63 1

26.07.2014, 14:19

Frumos rumenit mai este . Parca-i vad in interior carnea rozalie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure cu galbiori, champignon si rosii cherry