Dovlecei umpluti

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2010 | 7814 vizualizari

 

I-am facut pofta mamei cu ardeii umpluti pe care i-am pregatit zilele trecute, asa ca am prestat si pentru ea o oala in care am strecurat si cativa dovlecei....

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei mititei
  • 350 g carne tocata
  • 2 linguri cu orez
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Dovleceii se spala si se taie in jumatate. Eu i+am curatat ,,zebra,, cu dispozitivul de curatat legume ( ,,zebra,, adica o fasie curatata una nu). Se scobesc cu grija de miez cu o lingurita. Se lasa la scurs.


Se prepara umplutura : ceapa se toaca marunt . Se adauga peste carne impreuna cu orezul, sarea si piperul.


Se umplu dovleceii si se pun in cratita cu apa cat sa ii acopera. Se dau la cuptor la foc mic si se mai pune apa din cand in cand. Aproape de sfarsit se pune pasta de tomate. La servire se presara cu verdeata tocata. Se pot manca cu smantana sau iaurt.

TIPS-URI

1

Miezul dovleceilor se poate pune in umplutura de carne ( bine zdrobit cu furculita).

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

crisad 1

08.02.2010, 20:17

cat e dovlecelu cat e dovlecelu?

madi_marin 1

08.02.2010, 20:44

cam cat e halatu.....!

Anamaria7 1

08.02.2010, 21:27

oaai, asta e ceva nou n-am mai mancat niciodata dovlecelul umplut trebuie sa incerc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si gratar din carne de porc