Musaca cu piept de pui

de Lau in Pui, 25 Mar 2011 | 3138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 piept de pui marisor
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • marar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • condimente
  • 2 linguri boia de ardei dulce
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • pentru sos bechamel:
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri faina
  • 50 g unt
  • 100 g smantana
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 oua
  • 300 g branza
  • decor
  • 2 linguri pasta de tomate desfacuta cu 2 linguri apa

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu piept de pui:

Se curata cartofii si se taie in 8, se pun la fiert. Dupa ce au fiert se fac piure, se adauga margarina si vegeta.


Se calesc ceapa cu morcovul un pic, dupa care se adauga carnea taiata marunt sau tocata, se adauga 100 ml apa sise lasa sa fiarba cam 10 minute, dupa care se adauga pasta de tomate, sarea, piperul, boiaua de ardei, maraul si se mai lasa 5 minute


Se unge o tava cu unt si se pune un strat de piure, se adauga carnea, dupa care punem ultimul strat de piure. Se da tava la cuptor 20 minute


Intr-o tigaie se topeste untul, se adaugam faina ametecand continuu si se stinge cu laptele si cu smantana, lasam sa fiarba 5 minute


Batem ouale cu sarea, piperul si adaugam peste sosul din tigaie, amestecam bine adaugam si branza si o mai lasam 3 minute


Dupa 20 minute scoatem tava din cuptor si adaugam sosul bechamel, desfacem pasta de tomate cu apa si o intindem deasupra sosului Bechamel si dam tava la cuptor pentru inca 20 min


Servim cu smantana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Lau 1

26.03.2011, 15:51

lili

Lau 1

26.03.2011, 15:52

matilda

MVMih 1

28.03.2011, 15:15

Bun bun, tare bun. Cam tarziu sa mai vreau si eu o portie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu piept de pui afumat si maioneza cu mustar