Musaca cu piept de pui

de Lau in Pui, 25 Mar 2011 | 5520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 piept de pui marisor
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • marar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • condimente
  • 2 linguri boia de ardei dulce
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • pentru sos bechamel:
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri faina
  • 50 g unt
  • 100 g smantana
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 oua
  • 300 g branza
  • decor
  • 2 linguri pasta de tomate desfacuta cu 2 linguri apa

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu piept de pui:

Se curata cartofii si se taie in 8, se pun la fiert. Dupa ce au fiert se fac piure, se adauga margarina si vegeta.

Se calesc ceapa cu morcovul un pic, dupa care se adauga carnea taiata marunt sau tocata, se adauga 100 ml apa sise lasa sa fiarba cam 10 minute, dupa care se adauga pasta de tomate, sarea, piperul, boiaua de ardei, maraul si se mai lasa 5 minute

Se unge o tava cu unt si se pune un strat de piure, se adauga carnea, dupa care punem ultimul strat de piure. Se da tava la cuptor 20 minute

Intr-o tigaie se topeste untul, se adaugam faina ametecand continuu si se stinge cu laptele si cu smantana, lasam sa fiarba 5 minute

Batem ouale cu sarea, piperul si adaugam peste sosul din tigaie, amestecam bine adaugam si branza si o mai lasam 3 minute

Dupa 20 minute scoatem tava din cuptor si adaugam sosul bechamel, desfacem pasta de tomate cu apa si o intindem deasupra sosului Bechamel si dam tava la cuptor pentru inca 20 min

Servim cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute