Musaca de cartofi

de GeorgiG in Porc, 1 Aug 2015 | 1335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu mic
  • sare, piper, boia dulce
  • 200 g cascaval
  • o cutie mica smantana
  • 6 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Curatim cartofii de coaja si-i punem la fiert in apa cu sare.Intr-o tigaie punem carnea tocata(eu am avut de porc) pe foc.Adaugam ceapa si ardeiul tocate marunt, morcovul dat pe razatoarea mica, sare,piper,boia dulce .Adaugam putina apa si lasam pe foc pana se rumeneste usor.


Amestecam 4 oua cu 2 linguri de smantana si 100 g cascaval ras.


Ungem cu ulei un vas termorezistent,asezam un strat mai gros de cartofi taiati felii,apoi punem jumatate din amestecul de oua, carnea tocata si din nou un strat de cartofi.Peste ultimul strat de cartofi mai dam pe razatoare cativa cartofi, peste care turnam compozitia de ou ramasa.Introducem la cuptor pana se rumeneste usor.


Batem cele 2 oua ramase cu 100 g cascaval razuit si smantana ramasa.Scoatem vasul din cuptor, adaugam aceasta compozitie si intoducem din nou la cuptor pentru inca 15 minute.


 

TIPS-URI

1

Se mai adauga sare peste cartofi dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Andreea Caroline 1

02.08.2015, 21:48

-Licurici- 1

03.08.2015, 09:39

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc si cartofi la cuptor