Musaca de cartofi cu carnati

de ela in Mancaruri cu carne, 11 Sep 2010 | 12706 vizualizari

 

un deliciu pt pranz sau cina....

 

INGREDIENTE

  • 2kg cartofi,
  • 3cabanosi,
  • 1carnat taranesc,
  • 3cremvursti piept de pui,
  • 200gr telemea de vaca,
  • 50gr cascaval,
  • 3oua fierte tari,
  • 2oua crude,
  • sare,
  • unt,
  • lapte,
  • 3linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carnati:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete,ii punem la fiert in apa cu sare,20minute.Aruncam apa si ii facem piure mixand cu sare,lapte si unt.

Taiem carnatii si cremvurstii rondele.Radem telemeaua si cascavalul,fiecare separat.Ouale fierte le taiem rondele sau le sfaramam cu furculita.

Ungem un vas termorezistent cu unt si il tapetam cu pesmet,apoi punem in el un rand de piure de cartofi,altul de carnati taranesti rondele,branza rasa si apoi ou,din nou cartofi,cabanos,branza,ou,si iar carofi,cremvursti,branza si ou,terminand apoi cu un strat de piure de cartofi.Presaram cascavalul ras deasupra.Punem cateva cubulete de unt deasupra.Se orneaza cu o rosie,dupa gust.

Batem cele doua oua crude cu sare in care punem 50ml lapte si smantana si turnam deasupra compozitiei.Dam la cuptor 60minute,pana se rumeneste frumos .

Se serveste calda,cu salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (71)

DIANA B 1

29.09.2010, 17:22

Am incercat si eu asa ceva , a iesit excelent si bunaaaaaaaaa
Multumesc ptr reteta , draga mea BUCATARAS

ela 1

29.09.2010, 18:14

Julie acum am vazut mesajul tau....

ela 1

29.09.2010, 18:15

Onesta,ma bucur daca ti-a placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu oua si cascaval la cuptor