Musaca de cartofi cu carne si ciuperci

de Criss in Mancaruri cu carne, 22 Sep 2011 | 15027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg cartofi fierti in coaja
  • -500 g carne tocata
  • -500 g ciuperci
  • -1 ceapa
  • -o lingurita pasta de ardei
  • -rosii cherry
  • -sare,piper
  • -cimbru
  • -1 ou
  • -100 g cascaval (am pus cas de vaca)
  • -suc de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne si ciuperci:

Cartofii se fierb in coaja, se lasa sa se raceasca apoi se curata. E bine sa fierbem cartofii cu cateva ore inainte si sa fie reci, astfel nu se sfarama cand ii taiem rondele.


Ceapa se taie marunt, se caleste, se adauga ciupercile curatate si taiate cubulete si se calesc si acestea, apoi se adauga carnea tocata si dupa ce se caleste si aceasta, adaugam suc sau pasta de rosii. Lasam la fiert pana se evapora apa, condimentam cu sare, piper, cimbru, pasta de ardei dupa gust.


Intr-un vas termorezistent punem un rand de cartofi taiati rondele, putina sare, amestec de carne cu ciuperci, felii de rosii cherry, din nou cartofi, carne, rosii. Ultimul strat va fi format din cartofi peste care radem cascaval/branza/cas dupa preferinta si dupa ce gasim prin frigider. :)


Introducem tava in cuptor pentru 30 minute.


Se poate servi ca atare sau cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

lia maria 1

14.11.2011, 10:24

imi place

Criss 1

15.11.2011, 08:26

Multumesc dragele mele.

Daimler 1

16.08.2014, 15:31

Pentru cei mai putin experimentati cum sunt eu spre exemplu si poate multi altii:

Oul unde il folosim ?

Cat suc de rosii se foloseste ?

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi si vinete