Varza calita cu afumatura

de La Ancuta in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2011 | 4696 vizualizari

 

sa nu radeti de felul in care am decorat mamaliga. Mama zicea ca seamana cu un indian :)))

 

INGREDIENTE

  • 200-300 g afumatura (eu am folosit Kaiser)
  • 1 varza alba
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • ulei
  • cimbru
  • marar
  • 2 foi de dafin
  • piper boabe
  • 4 linguri suc de rosii
  • 1 cana apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu afumatura:

Taiem kaiserul bucati si il prajim in ulei. Nu folositi prea mult ulei pentru ca isi va mai lasa si kaiserul grasime.


Taiem varza fideluta si o frecam cu sare.


Adaugam ceapa taiata marunt si morcovul dat pe razatoare. Lasam cateva minute la calit iar apoi adaugam cate o mana de varza si amestecam sa se inmoiaie putin. Procedam astfel pana punem toata varza.


Adaugam cimbru, marar, foile de dafin si piperul boabe.


Diluam sucul de rosii in o cana de apa si il adaugam peste varza. Amestecam si bagam oala la cuptor, la foc potrivit pana fierbe varza (45 de minute).


Servim calda cu mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

mamaieelena 1

08.02.2011, 22:35

preferata sotului meu mai ales cu mamaliga arata super

La Ancuta 1

08.02.2011, 23:05

Mamaieelena ... stie sotul ce e bun

La Ancuta 1

08.02.2011, 23:06

Boss ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Varza cu miel, in vas de lut ( sau Mielul lui Becali =)) )