Musaca de cartofi cu carne si ciuperci

de angyb in Porc, 29 Feb 2012 | 2700 vizualizari

 

Sursa mea de inspiratie Ina!

 

INGREDIENTE

  • 1kg de cartofi
  • 100g unt
  • 100ml lapte
  • 150g parmezan
  • 500g carne tocata
  • o conserva de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1/2pahar de vin alb
  • 1/2pahar pasta de rosii
  • 1 ou
  • 150g mozzarela
  • sare si piper 
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne si ciuperci:

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in apa cu sare.Se scurg cartofii si ii sfarmam dupa care adaugam laptele untul si parmezanul ras.Amestecam bine pana la omogenizare.condimentam cu sare si piper.


Umplutura:Ceapa si gogosarul taiate marunt se calesc cu un pic de ulei de masline.Se adauga carnea tocata .Cand carnea tocata a schimbat culoarea se adauga ciupercile si se lasa pe foc pana cand scade zeama.Se adauga vinul si se lasa la foc mic pana cand se evapora.Cand vinul este evaporat adaugam pasta de rosii si mai lasam pe foc 15 20 de minute.


Intr-o tava unsa cu unt se pune jumatate din cantitatea de cartofi ,se adauga umplutura de carne si restul de cartofi.Presaram mozzarella taiata cubulete si dam la cuptor pana cand isi schimba culoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

01.03.2012, 21:22

Super combinatie!

Ubulika 1

02.03.2012, 11:50

ce bine arata mozzarela

diana_k 1

02.03.2012, 20:30

delicioasa musacaua

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu cartofi si carne