Piure cremos cu pulpa de porc si sos dulce de rosii

de adasev12 in Porc, 7 Oct 2010 | 4923 vizualizari

 

nu aveam de gand sa pun aceasta reteta, de aceea nu am facut poze decat la sfarsit, cand m-am razgandit, fiindca sotul meu a facut salata de rosii si a zis ca musai tre sa o pun, ca vrea si el sa-si vada opera pe site...hahaha!!!!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc gata portionata am avut eu
  • cartofi vreo 4...erau mari....
  • o ceasca de lapte
  • un iaurt natur
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
  • bulion
  • 1 lg faina
  • jumatate de ceapa
  • o cana supa de carne
  • oregano
  • patrnjel verde pt ornat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cremos cu pulpa de porc si sos dulce de rosii:

pulpele le-am presarat cu codimente pt friptura de porc si le-am pus in cratita sub capac, pe aragaz. le-am lasat la prajit tot adaugand cate putina supa de carne. cand s-a facut pe trei sferturi aprox, am taiat usturoul feliute subtiri si le-am pus peste carne. am mai lasat pana s-a facut de tot.


cartofii i-am pus la fiert in apa cu sare si frunza de telina. i-am mixat cu mixerul impreuna cu un iaurt natur si laptele caldut, pana am obtinut un piure cremos si fff fin.


sosul de rosii: am pus ceapa desfacuta felii la prajit in ulei de masline, am lasat pana s-a perpelit binoisor, am adaugat o lg de fain aapoi bulionul, cam 200 m, am amestecat totul fff bine, sa nu se faca cocolase si apoi am subtiat cu apa pana la consistenta dorita. am adaugat oregano ,o lg de zahar si un praf de sare. am lasat sa fiarba bine.


salata a facut-o sotul...ca sa nu zic ca nu face si el ceva...din rosii lunguiete verzi si rosii( aici se mananca mai mult rosiile verzi decat cele rosii...), o lg ulei de masline si sare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cremos cu pulpa de porc si sos dulce de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adasev12 1

08.10.2010, 15:34

onesta, exista un inceput in toate...mai bine mai tarziu decat niciodata...

adasev12 1

08.10.2010, 15:34

desigur rocsi....cu drag!

adasev12 1

08.10.2010, 15:35

medi , sotul ar face el, chiar se pricepe f bine la buc dar saracu de dim pana seara e plecat...cand sa mai bucatareasca...?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu prune

de RODIMUR 5

ieri la 22:35

Galuste cu prune

ieri la 19:43

Vinete picante la borcan in stil georgian

de Ksenya 4

ieri la 18:09

Prăjitură Inimă cu alune de pădure

de Ancutsa 5

ieri la 17:09

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc