Ardei umpluti si fierti in zeama de varza murata

de flori24 in Porc, 22 Ian 2014 | 3379 vizualizari

 

pentru ca am ramas in pana de ideei ...m-am ratacit umpic prin bucataria bucataras si mi s-a facut pofta de ardei umpluti:) am stat si m-am gandit si am zis hai sa fac si eu cativa :)

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi
  • 700 g de carne tocata amestec
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1 cana de orez
  • patrunjel proaspat
  • marar
  • cimbru
  • sare,piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti si fierti in zeama de varza murata:

Se scoate cotorul de la ardei cu mare grija si atentie (nu ca mine), se spala si se las la scurs. Curatam ceapa si morcovul si le spalam. Ceapa o taiem cubulete marunte, iar morcovul il dam prin razatoare. Punem ceapa la calit cu o lingura de ulei, cu morcovul si lasam 2 minute la foc mic numai pana se aureste un pic ceapa. Punem carnea, cele 2 oua, patrunjelul si orezul (eu am avut si 3 ciuperci prin frigider le-am taiat si le-am pus ). Amestecam bine si lasam vreo 10 minute la foc mic. Punem condimentele si pasta de tomate, amestecam si inchidem focul.

Pregatim oala, punem un strat de varza murata pe fund, dupa care umplem ardeii. Pentru "capac" la ardei am pus o pasta din faina si apa ca sa nu dea pe afara compozitia la fierbere.Turnam 2 cani de moare ca sa inacreasca ardeii si restul apa cat cuprinde. Punem oala la foc mic cu capac, lasam sa firaba pana cand e fiert orezul.

Pofta buna! (sper sa nu fi uitat nimic...)

TIPS-URI

1

mi-a ramas carne ..si am facut cateva sarmalute de varza

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti si fierti in zeama de varza murata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei scazuti cu sos de rosii