Perisoare in sos de rosii

de alilianaa in Porc, 10 Oct 2013 | 2714 vizualizari

 

...si o umbra din aparat, ca la o poza facuta noaptea:D

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc amestec cu vita
  • o lingura orez
  • sare, piper dupa gust,
  • o ceapa
  • verdeata ( marar) o legatura
  • 3 oua
  • Sos: o ceapa mai mica, un borcan de 800 g cu bulion de casa, sare, piper, cimbru, foi dafin, 3 graunti de usturoi, o ceasca vin alb, 30 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare in sos de rosii:

Carnea se amesteca cu ceapa taiata marunt, orezul, sare, piper, verdeata si ouale. Se amesteca bine.


Intr-o cratita se pune la foc apa. Cand aceasta a inceput sa fiarba se pune pun praf se sare si se pun perisoarele la fiert. Cand sunt gata, se scot intr-o strecuratoare. Le-am dat sub un jet de apa rece pentru a inlatura spuma rezultata prin fierberea carnii. Am lasat la scurs.


Separat, intr-o tigaie, am pus la incins uleiul. Cand acesta s-a infierbantat suficient adaugam ceapasi usturoiul taiat bucati mici. Le lasam sa se inmoaie putin si adaugam bulionul de rosii, sarea, piper, foi dafin. Lasam la fiert. Pe la jumatatea timpului adaugam vinul. Lasam sa fiarba sa iasa alcoolul si punem perisoarele.


Se mai lasa pe foc pret de 10 minute si la cuptor inca vreo 20. Se pune verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

alilianaa 1

11.10.2013, 00:06

Babi, Miha multumesc

alilianaa 1

11.10.2013, 00:06

Simona, Cristina multumesc

alilianaa 1

11.10.2013, 00:06

Buni, Rocsi multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de rosii