Perisoare in sos de rosii

de alilianaa in Porc, 10 Oct 2013 | 4949 vizualizari

 

...si o umbra din aparat, ca la o poza facuta noaptea:D

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc amestec cu vita
  • o lingura orez
  • sare, piper dupa gust,
  • o ceapa
  • verdeata ( marar) o legatura
  • 3 oua
  • Sos: o ceapa mai mica, un borcan de 800 g cu bulion de casa, sare, piper, cimbru, foi dafin, 3 graunti de usturoi, o ceasca vin alb, 30 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare in sos de rosii:

Carnea se amesteca cu ceapa taiata marunt, orezul, sare, piper, verdeata si ouale. Se amesteca bine.

Intr-o cratita se pune la foc apa. Cand aceasta a inceput sa fiarba se pune pun praf se sare si se pun perisoarele la fiert. Cand sunt gata, se scot intr-o strecuratoare.  Le-am dat sub un jet de apa rece pentru a inlatura spuma rezultata prin fierberea carnii. Am lasat la scurs.

Separat, intr-o tigaie, am pus la incins uleiul. Cand acesta s-a infierbantat suficient adaugam ceapasi usturoiul taiat bucati mici. Le lasam sa se inmoaie putin si adaugam bulionul de rosii, sarea, piper, foi dafin. Lasam la fiert. Pe la jumatatea timpului adaugam vinul. Lasam sa fiarba  sa iasa alcoolul si punem perisoarele.

Se mai lasa pe foc pret de 10 minute si la cuptor inca vreo 20. Se pune verdeata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos de rosii