Porc aromat la tigaie

de stefy_a in Porc, 14 Ian 2014 | 993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 500 g carne porc (eu am ales pulpa de porc)
  • - 100 ml vin alb
  • - aprox. 200 ml apa
  • - 50 ml ulei floarea soarelui
  • - 2 linguri mustar clasic
  • - 1/2 lingurita oregano
  • - 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • - 1/4 lingurita piper
  • - 1/2 lingurita condimente pentru porc
  • - 1/2 lingurita sare
  • - 1 lingura ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc aromat la tigaie:

Carnea de porc se taie bucati si se pune la prajit intr-o tigaie, in ulei incins


Cand carnea si-a schimbat culoarea pe toate partile, se adauga apa si vinul, lasand sa fiarba la foc mic pana se inmoaie carnea


Separat, intr-un vas se face amestecul din uleiul de masline, mustar, sare si condimente


Cand carnea este frageda (fiarta) se adauga amestecul de mai sus si se mai lasa circa 5 min pentru a se amesteca carnea cu aromele


Se serveste simpla sau cu garnitura preferata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc aromat la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

14.01.2014, 12:47

Pushaa 1

14.01.2014, 13:16

ianculubita 1

14.01.2014, 15:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc si cartofi la cuptor