Musaca de cartofi cu carne vita

de housy in Vita, 26 Iun 2010 | 21542 vizualizari

 

inspirata din bucataria turceasca, dar adaptata nitel

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de vita
  • 8 cartofi mijlocii
  • 50 gr margarina
  • 1 ceapra
  • putin ulei
  • 50 gr branza telemea nu foarte sarata
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • pesmet pentru tapetat tava
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne vita:

 carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa taiata cubulete marunte.

 cartofii se fierb si se face din ei un piure gros, la care se adauga margarina

 tava de cuptor se unge cu putina margarina si se tapeteaza cu pesmet

 se pune uns trat de piure, peste care se aseaza jumatate din carnea calita

 se mai aseaza un strat de piure, si inca un strat din carne

 la sfarsit se rade telemeaua peste

 si se stropeste cu putin sos de rosii.

 sare si piper 

 se da  la cuptor pentru 30-40 minute.

 

                                                    Cu asta sigur trece foamea !

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

26.06.2010, 17:20

mama de cand nu am mai mancat o musaca...iau de la tine

housy 1

26.06.2010, 20:24

be my guest rocsi

babi5 1

23.08.2013, 08:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Platou haiducesc pt. Bucataras(i)