Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Pieptul de gaina se dezoseaza,se spala cu apa rece apoi se da prin masina de tocat impreuna cu grasimea de la gaina,ceapa , usturoiul si mararul ( curatate si spalate in prealabil) .Adaugam apoi sare,piper si 1 ou .Amestecam bine compozitia cu o lingura de lemn.
Cartofii se curata de coaja,se spala cu apa rece si apoi se taie rondele.
Ungem o cratita cu ulei.Asezam un strat de cartofi ,apoi un strat de compozitie .
Punem deasupra un strat de cartofi si apa cat sa acopere musacaua.Lasam la cuptor pana cand incep sa se rumeneasca usor cartofii.
Separat batem cu telul celelalte 2 oua cu bulionul si putina sare ,iar apoi intindem uniform peste musaca. Mai lasam 10 minute la cuptor si musacaua este gata.
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult