Musaca de cartofi cu piept de gaina

de Krystyan Trendy in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2013 | 930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 cartofi
  • 2 bucati de piept de gaina
  • grasimea de la gaina
  • 3 oua
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de bulion
  • 2 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu piept de gaina:

Pieptul de gaina se dezoseaza,se spala cu apa rece apoi se da prin masina de tocat impreuna cu grasimea de la gaina,ceapa , usturoiul si mararul ( curatate si spalate in prealabil) .Adaugam apoi sare,piper si 1 ou .Amestecam bine compozitia cu o lingura de lemn.


Cartofii se curata de coaja,se spala cu apa rece si apoi se taie rondele.


Ungem o cratita cu ulei.Asezam un strat de cartofi ,apoi un strat de compozitie .


Punem deasupra un strat de cartofi si apa cat sa acopere musacaua.Lasam la cuptor pana cand incep sa se rumeneasca usor cartofii.


Separat batem cu telul celelalte 2 oua cu bulionul si putina sare ,iar apoi intindem uniform peste musaca. Mai lasam 10 minute la cuptor si musacaua este gata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu piept de gaina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

laura_n 1

02.11.2013, 14:56

buna tare, daca mai pui si o salata de ardei copti...

Rocsi 1

02.11.2013, 22:38

Buna musacaua

diaconta 1

03.11.2013, 20:44

imi place tare mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08