Musaca de cartofi cu piept de gaina

de Krystyan Trendy in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2013 | 1020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 cartofi
  • 2 bucati de piept de gaina
  • grasimea de la gaina
  • 3 oua
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de bulion
  • 2 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu piept de gaina:

Pieptul de gaina se dezoseaza,se spala cu apa rece apoi se da prin masina de tocat impreuna cu grasimea de la gaina,ceapa , usturoiul si mararul ( curatate si spalate in prealabil) .Adaugam apoi sare,piper si 1 ou .Amestecam bine compozitia cu o lingura de lemn.


Cartofii se curata de coaja,se spala cu apa rece si apoi se taie rondele.


Ungem o cratita cu ulei.Asezam un strat de cartofi ,apoi un strat de compozitie .


Punem deasupra un strat de cartofi si apa cat sa acopere musacaua.Lasam la cuptor pana cand incep sa se rumeneasca usor cartofii.


Separat batem cu telul celelalte 2 oua cu bulionul si putina sare ,iar apoi intindem uniform peste musaca. Mai lasam 10 minute la cuptor si musacaua este gata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu piept de gaina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

laura_n 1

02.11.2013, 14:56

buna tare, daca mai pui si o salata de ardei copti...

Rocsi 1

02.11.2013, 22:38

Buna musacaua

diaconta 1

03.11.2013, 20:44

imi place tare mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne