Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2016 | 1719 vizualizari

 

Azi m-a pedepsit nevasta si a trebuit sa gatesc. Rezultatul a fost pe masura, a spus ca ma va pedepsi mai des:))))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de cartofi
  • 300 gr de ton maruntit
  • 300 gr cascaval Delaco
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco:

Cartofii i-am spalat si i-am fiert in oala sub presiune. Cand au fiert, i-am scurs de apa si i-am lasat la racit. Am taiat cartofii rondele pe care le-am asezat intr-un vas de yena, in felul urmator: un strat de cartofi, un strat de ton, unul de cascaval ras, pana cand ultimul strat a ramas de cartofi. Am taiat ceapa feliute subtiri si am pus-o deasupra cartofilor.


Am introdus vasul la cuptor, timp de 10 minute, la 200 de grade C. Intre timp, am batut cele 2 oua cu sare si piper si le-am adaugat in vas peste ingrediente.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se serveste alaturi de muraturi.

2

inainte de a pune tonul peste cartofi, puteti stoarce putina lamaie, are o aroma deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu ton si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

kytz 1

15.12.2016, 14:37

Adrian2016 1

16.12.2016, 13:17

oanapl 1

28.02.2017, 12:24

Chiar ar trebui sa te pedepseasca mai des. Arata foarte bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu cascaval si sunca