Musaca reinterpretata

de Bunica in Porc, 2 Iul 2018 | 1566 vizualizari

 

Tot timpul sunt tentata sa incerc ceva nou si cum am invatat sa gatesc portii putine am pregatit aceasta musaca (reteta gasita pe un site, dar nu mai stiu pe care):))))) 
A fost altceva si mi-a placut!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 250 g. carne de porc tocata
  • 1 ceapa
  • 2-3 fire patrunjel
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns vasul
  • 2 oua
  • 200 ml. smantana pentru gatit
  • 200 g. cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca reinterpretata:

Pentru inceput spala cartofii si pune-i la fiert.


Cand intra furculita in cartofi, sunt fierti.


Lasa cartofii sa se raceasca putin si curata-i de coaja.


Cat fierb cartofii ne ocupam de carne.


Intr-un castron amesteca ceapa tocata marunt, carnea, patrunjelul.


Condimenteaza amestecul.


Taie cartofii rondele.


Ia un vas din ceramica sau din ce ai, unge-l cu unt.


Pune un strat de cartofi de jur imprejur, apoi carnea.


Pune si restul de felii de cartofi printre carne.


Amesteca smantana cu oul si toarna peste ingredientele din vas.


Da vasul la cuptorul incins la 170 grade C, pana se rumeneste usor.


Celalalt ou se amesteca usor cu un praf de sare.


Cand s-au rumenit cartofii, scoate vasul din cuptor,pune cascavalul ras si oul batut, deasupra.


Da la cuptor pentru inca 5-7 minute.


Se serveste calda sau rece dupa dorinta.


Sa va fie de folos!

 

TIPS-URI

1

carne, cartofi, smantana, cascaval, ou

2

Se poate folosi orice fel de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

elucubratiiculinare 1

05.07.2018, 08:45

Corinuta 1

05.07.2018, 15:57

Arată super bine!

-Licurici- 1

12.07.2018, 12:39

Imi place mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de prune rosii
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu iaurt si mure( fara coacere)

ieri la 00:52

Paine cu secara

pe 23.08 la 19:21

Piure de fasole cu sos de ardei și ceapa

pe 23.08 la 17:40

Mancarica incropita

pe 23.08 la 16:56

Rasturnata cu mure

pe 23.08 la 16:33

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in dovleac