Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel

de nico15 in Porc, 4 Dec 2011 | 3219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Muschi de porc 500-600 g
  • Prosciutto crudo 150-200g
  • Salvie-6-8 frunze
  • Ciuperci500 g
  • Suc de rosii 200 ml
  • Ceapa 1 bucata
  • Malai
  • Sare, piper,
  • boia iute
  • Ulei  
  • Dessing:
  • Rosii Cherry / Ceapa verde  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel:

Taiem muschiul de porc in 6-8 bucati, saram, piperam si ungem fiecare bucata cu ulei, pe fiecare bucata punem cate o frunza de salvie si deasupra adaugam o felie de prosciutto crudo nu foarte subtire, dupa care le prajim cu prosciuto in jos prima data. Dupa care intoarcem bucatile de carne sa se prajeasca pe ambele parti, dupa care le scoatem din tigaie si le lasam in asteptare.


In acest timp taiem ceapa si o sotam in tigaie, iar cand aceasta a devenit aurie o punem in tava care va merge la cuptor, peste ceapa adaugam bucatile de carne, taiem ciupercile in sectiune si le adaugam, saram, piperam si adaugam boia iute.


Dam la cuptor, pentru 15 minute.


Dupa expirarea timpului, adaugam sosul de tomate si mai lasam aproximativ inca 15-20 de minute.



In tot acest timp pregatim mamaliga, aceasta trebuie sa fie de consistenta potrivita, deoarece trebuie sa fie pusa pe un plan intins , vom taia cercuri din ea. Vom concasa 2-3 rosii cherry, dupa care vom aranja preparatul dupa cum urmeaza, taiem cu un cerc un rotund in mamaliga, separat vom taia o ciuperca in sectiune si o vom trage intr-o lingura de unt, le vom scoate pe servetele absorbante pentru a inlatura surplusul de ulei. Deci aranjam rondeaua de mamaliga, ciupercile de jur imprejur, pe mamaliga vom aranja ciupercile care au fost in tava cu sosul de tomate, iar deasupra vom pune bucata de muschi de poc si in varf o rosie cherry concase. Aranjam farfuria ca in fotografiile alaturate si servim.



Pofta buna.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu ciuperci prezentat altfel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nico15 1

04.12.2011, 16:36

Multumesc si poftiti la masa

Rocsi 1

04.12.2011, 18:43

mereu vii cu ceva nou!!!

adasev12 1

04.12.2011, 19:02

frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc impanat la cuptor