Muschi de porc cu condimente -la cuptor

de LUK in Porc, 13 Mar 2011 | 8815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc fara os
  • sare,amestec legume "Mirodenia" de la Fuchs
  • o tava antiaaderenta,de preferat iena
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu condimente -la cuptor:

  Muschiul de porc se cresteaza aproape de tot,se condimenteaza cu sare si amestecul de legume.Se lasa acoperit cu o folie 2 ore in frigider.Se pune in tava neunsa.Se prajeste o ora la 180 de grade apoi se intoarce si pe cealalta parte pentru a se rumeni(atentie cand il intoarceti!va lasa grasime..sa nu va stropiti).se mai lasa si pe partea aceasta 30 de min si se serveste.

TIPS-URI

1

dupa gust puteti folosi si alte condimente..piper,usturoi praf,cimbru,boia..

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu condimente -la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

LUK 1

09.04.2011, 17:07

Gby,Mona,Kamy,Lau,Anca,Ruxy,Diva..multumesc

LUK 1

09.04.2011, 17:07

Mamaie

adry88 1

05.05.2011, 19:26

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Kapsalon (Shaworma la tigaie in stil olandez)