Muschi de porc cu condimente -la cuptor

de LUK in Porc, 13 Mar 2011 | 5465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc fara os
  • sare,amestec legume "Mirodenia" de la Fuchs
  • o tava antiaaderenta,de preferat iena
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc cu condimente -la cuptor:

Muschiul de porc se cresteaza aproape de tot,se condimenteaza cu sare si amestecul de legume.Se lasa acoperit cu o folie 2 ore in frigider.Se pune in tava neunsa.Se prajeste o ora la 180 de grade apoi se intoarce si pe cealalta parte pentru a se rumeni(atentie cand il intoarceti!va lasa grasime..sa nu va stropiti).se mai lasa si pe partea aceasta 30 de min si se serveste.

 

TIPS-URI

1

dupa gust puteti folosi si alte condimente..piper,usturoi praf,cimbru,boia..

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu condimente -la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

LUK 1

09.04.2011, 17:07

Gby,Mona,Kamy,Lau,Anca,Ruxy,Diva..multumesc

LUK 1

09.04.2011, 17:07

Mamaie

adry88 1

05.05.2011, 19:26

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Aperitiv covridog cu cascaval

de Auras12 1

ieri la 18:07

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu afumatura si vin rosu