Gulas

de Aurelia 07_07 in Porc, 24 Aug 2013 | 7247 vizualizari

 

cred ca oricui ii place gulas,va servesc cu mare drag :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 5 cepe de marime medie
  • 3-4 morcovi marime mijlocie
  • 2 rosii
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • usturoi
  • boia
  • pasta de tomate
  • muscat
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Se taie ceapa si celelalte legume dupa preferinta.

Carnea de porc se taie cubulete.

Intr-o oala de 5 l se pune uleiul de masline ,se lasa la incins,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se caleste foarte bine apoi se adauga lingurita de boia si pasta de tomate,se mai caleste usor apoi se pune carnea  si vinul si se caleste bine.

Se adauga  apa ,circa 700 ml.

Se lasa sa fiarba.Dupa o jumatate de ora se adauga si legumele si condimentele ,dupa gust.

Se lasa sa fiarba inca o ora ,pana isi formeaza sucul propriu.

Cand este gata se adauga si patrunjel verde ,tocat marunt sau alte verdeturi ,dupa gust.

Se serveste langa o garnitura de cartofi sau orez,spätzle sau paste.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Carnea se lasa sa fiarba separat,apoi se adauga legumele si condimentele.

2

50 ml de vin alb,ii da un gust mai aromat.

3

ulei de masline,este sanatos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

12.12.2013, 12:23

ce bun e

Panacris 1

10.01.2014, 08:10

Muscat să fie nucșoară???

Aurelia 07_07 1

10.01.2014, 14:35

Da Cristina este "Nucsoara "

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc