Mazare verde cu carne si oregano

de mihaelar63 in Porc, 27 Noi 2011 | 2609 vizualizari

 

Mancarea de mazare verde este in topul preparatelor rapide si fara grad mare de dificultate .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mazare verde[ congelata]
  • 500 gr carne porc [pulpa]
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 rosii
  • 100 ml ulei 
  • 1 lingura oregano maruntit
  • 1 lingurita piper boabe
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare verde cu carne si oregano:

Se curata si se spala legumele .


Ceapa , gogosarul si rosiile se maruntesc cu ajutorul robotului .


Se portioneaza carnea de porc cuburi , se prajeste usor in ulei , se adauga legumele , sarea si boabele de piper .Adaugati apa cat sa acopere carnea si fierbeti inabusit .


Dupa 30 min puneti si mazarea verde + oregano . Continuati fierbera inca 20 min . Controlati daca carnea e bine fiarta .


Serviti presarata cu patrunjel verde .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare verde cu carne si oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

28.11.2011, 11:00

si eu sunt cu mazarea!!!!

Teo 1

28.11.2011, 20:54

culoare si iar culoare...!

mirela suba 1

14.02.2013, 11:53

super papica,o sa incerc si eu astazi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Stamppot cu varza murata, mere caramelizate si carnat afumat