Snitele din parizer

de MotanLaOale in Porc, 7 Iun 2020 | 8007 vizualizari

 

Din capitolul "Amintiri din tinerete". A fost o vreme cand erau la mare cautare.

 

INGREDIENTE

  • 600 g parizer
  • 2 oua
  • 70 g faina
  • 100 g pesmet
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din parizer:

Parizerul se decojeste si se taie felii mai groase.

Ouale se bat cu sare si piper.

Faina si pesmetul se pun in cate o farfurie.

Parizerul se da prin faina, ou batut si prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins pe ambele  parti.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se mananca calde sau reci sau se pot face senvisuri.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din parizer" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parizer din piept de curcan in ou