Coaste de porc la cuptor

de Gherca Daniela in Porc, 6 Apr 2016 | 3410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati coaste de porc
  • 8 catei mici de usturoi
  • 1 ceapa
  • condimente pentru orice tip de carne
  • sare
  • 1 cescuta suc de rosii
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • apa
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la cuptor:

Spalam coastele cu apa rece si le stergem cu servetele de bucatarie, apoi le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei.

Separat, ceapa si usturoiul le curatam si le punem intr-un blender, peste, adaugam condimentele de carne, putina sare, busuiocul, cimbrul si cescuta de suc de rosii. Dam drumul la bleder si este gata pana cand toate ingredientele s-au facut o pasta.

Cu aceasta pasta ungem frumos pe ambele parti coastele, mai adaugam si o cescuta cu apa si le dam la cuptorul incins pentru 40 minute acoperite cu capac sau cu folie de aluminiu, iar dupa acest timp, inlaturam capacul si lasam pana se rumenesc frumos pe ambele parti. (intre timp le mai intoarcem si mai stropim carnea cu sosul din tava).

Servim cu salata si/sau garnitura, muraturi sau ce va place!

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Gherca Daniela 1

06.04.2016, 16:47

Multumesc!

-Licurici- 1

06.04.2016, 17:26

Ce bune!

Rocsi 1

06.04.2016, 21:51

Cat de faine sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coasta de porc la cuptor