Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Muschiul de porc se spala ,se transeaza felii ,se adauga sare si cimbru,apoi se pune intr-o tava in cuptor.
Punem 1 pahar de apa si acoperim tava cu 1 bucata de folie de aluminiu.
Curatam usturoiul,il spalam,il zdrobim cu aparatul de usturoi, apoi il punem putin sa se rumeneasca intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei .Adaugam rosiile,sare,piper si putina 100 ml apa si le lasam sa fiarba .La sfarsit adaugam putina verdeata .
Cand muschiul de porc este aproape gata turnam sosul peste el. Mai lasam 10 minute si apoi scoatem tava din cuptor.
Se serveste cald!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult