Muschi de porc fasii cu susan

de kamy in Porc, 10 Noi 2010 | 3445 vizualizari

 

N-am stiut cum sa-i spun

 

INGREDIENTE

  • 6 felii cotlet de porc
  • 2 oua
  • 4 lg.susan
  • faina
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc fasii cu susan:

Feliile de cotlet le-am sarat,piperat,le-am taiat fasii de un deget de groase, de-a lungul,am presarat faina peste ele si le-am amestecat bine.


Separat am batut 2 oua bine cu putina sare,am adaugat 4 lg.susan si faina pana am obtinut o coca mai groasa ca cea de clatite.


Am bagat in coca fasiile de carne,le-am amestecat bine ca sa prinda cat mai multa coca dupa care le-am pus in mult ulei incins,rasfirandu-le.


L-am servit cu cartofi prajiti,cascaval ras pe deasupra si gogosari murati.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Am lucrat mult cu mainile,ca altfel nu se poate...asa ca...sa va spalati bine pe maini.

2

Cand puneti carnea in uleiul incins,imediat amestecati cu o paleta ca sa nu se lipeasca intre ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc fasii cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kamy 1

11.11.2010, 23:15

mena.....

nadina73 1

14.11.2010, 11:45

vreau5f

kamy 1

14.11.2010, 20:43

...iti dau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

Perisoare din piept de pui cu marar

pe 16.06 la 13:11

RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara