Muschi de porc fasii cu susan

de kamy in Porc, 10 Noi 2010 | 4255 vizualizari

 

N-am stiut cum sa-i spun

 

INGREDIENTE

  • 6 felii cotlet de porc
  • 2 oua
  • 4 lg.susan
  • faina
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc fasii cu susan:

Feliile de cotlet le-am sarat,piperat,le-am taiat fasii de un deget de groase, de-a lungul,am presarat faina peste ele si le-am amestecat bine.

Separat am batut 2 oua bine cu putina sare,am adaugat 4 lg.susan si faina pana am obtinut o coca mai groasa ca cea de clatite.

Am bagat in coca fasiile de carne,le-am amestecat bine ca sa prinda cat mai multa coca dupa care le-am pus in mult ulei incins,rasfirandu-le.

L-am servit cu cartofi prajiti,cascaval ras pe deasupra si gogosari murati. 

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Am lucrat mult cu mainile,ca altfel nu se poate...asa ca...sa va spalati bine pe maini.

2

Cand puneti carnea in uleiul incins,imediat amestecati cu o paleta ca sa nu se lipeasca intre ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc fasii cu susan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Desert papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la gratar cu sos vanatoresc