Tochitura de Galati

de ianculubita in Porc, 30 Iun 2011 | 2387 vizualizari

 

Va puteti imagina ca atunci cand este frig afara,mie mi se face pofta de o tochitura???
si cum intotdeauna am ingredientele necesare,s-a facut imediat si va poftesc la tochitura mea.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de porc
  • 300g burta de porc mai grasa
  • 500g carnati proaspeti
  • 1capatana de usturoi
  • 1pahar de vin
  • sare,piper,cimbru
  • oua
  • branza
  • malai
  • 200g ficat de porc(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de Galati:

Burta spalata uscata, o tai marunt pentru a-si lasa grasimea. Adaug si carnea taiata in cubulete potrivite, pun capacul si las la inabusit 30 minute. Adaug carnatii taiati, las sa se rumeneasca totul, adaug vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul condimentez si adaug usturoiul pisat. Dupa 10 minute opresc focul; pe farfurie pun in mijloc o insula de mamaliguta, deasupra oul, peste ou branza rasa iar pe margini carnea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de Galati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

02.07.2011, 09:30

buna

adry88 1

02.07.2011, 15:43

foarte bun si gustos

Sidy 1

12.04.2014, 07:42

Adevarata tochitura ! Fara rosii sau pasta de rosii...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc inabusita