Muschi de porc impanat

de ala_oancea in Porc, 5 Feb 2010 | 13100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • usturoi
  • sare, piper
  • salvie
  • ulei de masline
  • 2 linguri sos de rosii
  • Garnitura:
  • 4 cartofi mari
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • oregano
  • 2 lingurite mustar
  • 2 lingurite pasta de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc impanat:

Se cresteaza muschiul pe diagonala in ambele sensuri si in fiecare crestatura se pune cate o feliuta de usturoi. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara salvie uscata si se stropeste cu ulei. Se pune in tava si se da la cuptor. Dupa 20 de minute se unge cu sos de rosii si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste frumos.

Cartofii se curata, se spala si se taie felii. Se aseaza in tava si se toarna peste ei amestecul de ulei de masline, mustar, pasta de ardei iute si condimente. Se amesteca bine cu mainile si se pun la cuptor pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc impanat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ala_oancea 1

05.02.2010, 16:56

Multumesc Sylvia Din pacate nu mai este

claudia87 1

19.05.2010, 00:47

ceau voiam sa te felicit ptr reteta scrisa, am gatit aceasta reteta este delicioasa sotul meu foarte fericit de gospodina lui

cristeena20 1

04.12.2012, 13:17

super--.super..super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la tava