Muschi de porc impanat

de ala_oancea in Porc, 5 Feb 2010 | 17510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • usturoi
  • sare, piper
  • salvie
  • ulei de masline
  • 2 linguri sos de rosii
  • Garnitura:
  • 4 cartofi mari
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • oregano
  • 2 lingurite mustar
  • 2 lingurite pasta de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc impanat:

Se cresteaza muschiul pe diagonala in ambele sensuri si in fiecare crestatura se pune cate o feliuta de usturoi. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara salvie uscata si se stropeste cu ulei. Se pune in tava si se da la cuptor. Dupa 20 de minute se unge cu sos de rosii si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste frumos.

Cartofii se curata, se spala si se taie felii. Se aseaza in tava si se toarna peste ei amestecul de ulei de masline, mustar, pasta de ardei iute si condimente. Se amesteca bine cu mainile si se pun la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc impanat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ala_oancea 1

05.02.2010, 16:56

Multumesc Sylvia Din pacate nu mai este

claudia87 1

19.05.2010, 00:47

ceau voiam sa te felicit ptr reteta scrisa, am gatit aceasta reteta este delicioasa sotul meu foarte fericit de gospodina lui

cristeena20 1

04.12.2012, 13:17

super--.super..super

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc pe pat de orez