Muschi de porc la cuptor cu cartofi

de Rocsi in Porc, 19 Iul 2011 | 17045 vizualizari

 

Simplu dar bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de porc dezosat si degresat
  • 3-4 cartofi
  • 2 cepe verzi
  • 1 ceapa uscata
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • jumatate de cana suc de rosii
  • 1 canita mica de vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la cuptor cu cartofi:

Luam bucata de muschi de porc si o spalam bine apoi o tamponam cu niste servete de bucatarie.

o taiem bucatele,dar nu foarte mici.

cartofii ii curatam ,ii spalam si ii taiem in doua.

ceapa o curatam o spalam si o tocam ,iar cea uscata o taiem pestisor.

morcovul il curatam,il spalam si il taiem rondele.

ungem o tava cu putin ulei.

punem carnea in tava,apoi o condimentam cu sare si piper.

adaugam cartofii printre bucatile de carne.

deasupra punem ceapa si morcovii.

amestecam cam jumatate de cana de suc de rosii cu cateva linguri de apa rece,si il turnam in tava.

acoperim cu staniol,apoi dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.

cand s-a facut mai bine de jumatate,luam staniolul si stropim cu vin,din cand in cand.

cand carnea este bine patrunsa o scoatem din cuptor.

asezam o portie pe o farfurie si servim.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

horia 1

25.07.2011, 15:44

arata superb.

horia 1

25.07.2011, 15:44

felicitari !

Rocsi 1

25.07.2011, 18:39

multumesc horia

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu cartofi si rozmarin