Muschi de porc la cuptor cu cartofi

de Rocsi in Porc, 19 Iul 2011 | 11340 vizualizari

 

Simplu dar bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de porc dezosat si degresat
  • 3-4 cartofi
  • 2 cepe verzi
  • 1 ceapa uscata
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • jumatate de cana suc de rosii
  • 1 canita mica de vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la cuptor cu cartofi:

Luam bucata de muschi de porc si o spalam bine apoi o tamponam cu niste servete de bucatarie.


o taiem bucatele,dar nu foarte mici.


cartofii ii curatam ,ii spalam si ii taiem in doua.


ceapa o curatam o spalam si o tocam ,iar cea uscata o taiem pestisor.


morcovul il curatam,il spalam si il taiem rondele.


ungem o tava cu putin ulei.


punem carnea in tava,apoi o condimentam cu sare si piper.


adaugam cartofii printre bucatile de carne.


deasupra punem ceapa si morcovii.


amestecam cam jumatate de cana de suc de rosii cu cateva linguri de apa rece,si il turnam in tava.


acoperim cu staniol,apoi dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.


cand s-a facut mai bine de jumatate,luam staniolul si stropim cu vin,din cand in cand.


cand carnea este bine patrunsa o scoatem din cuptor.


asezam o portie pe o farfurie si servim.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

horia 1

25.07.2011, 15:44

arata superb.

horia 1

25.07.2011, 15:44

felicitari !

Rocsi 1

25.07.2011, 18:39

multumesc horia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti