Muschi de porc marinat cu ierburi- varianta dietetica

de Satisfyyourcravings in Porc, 15 Iul 2015 | 3821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame muschi de porc fara grasime

Pentru marinata:

  • sucul de la 3 lamai
  • coaja de la 1-2 lamai
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 1 lingura rozmarin tocat
  • 1/2 lingura cimbru tocat
  • 1 lingura mustar Dijon
  • sare/piper
  • ulei de masline

Pentru servit:

  • 3 ardei grasi de diferite culori, taiati julienne
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 2 cepe rosii taiate julienne
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • 4 linguri orez brun gatit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc marinat cu ierburi- varianta dietetica:

Se amesteca toate ingredientele pentru marinata. Se marineza muschiul de porc peste noapte in frigider.

Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. 

Se amesteca ardeii cu ceapa, usturoiul, sare/piper, ulei de masline si otetul balsamic. Se aseaza intr-o tava. 

Se scoate muschiul de porc din marinata si se aseaza peste legume. Restul de marinata se arunca.

Se gateste in cuptorul preincalzit 20 de minute. Se lasa la odihnit 10 minute, apoi se taie felii. 

Se serveste 1/2 din muschiulet cu 1/2 din cantitatea de legume si 2 linguri de orez brun gatit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc marinat cu ierburi- varianta dietetica" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc impanat la cuptor