Muschi de porc sibian

de kamy in Porc, 12 Noi 2010 | 21319 vizualizari

 

O bunatate...am avut si ajutor...Sabina,printesa mea de 10 ani...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr.muschi de porc
  • 5 felii 0,5 cm de cascaval
  • 2 felii 0,5 cm de sunca
  • 3 ciuperci mari
  • 6 cartoji potriviti
  • 3 oua-2 fierte tare
  • 3 castraveti murati
  • 4 jum.gogosar murat
  • 3-4 lg.smantana
  • tarhon in otet
  • ulei
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc sibian:

Muschiul se curata de grasime,fibre si se taie felii de cate 1 cm ca un portofel...prima felie aproape pana jos si a doua pana jos asa incat dupa ce batem carnea bine ne alegem cu un snitel mare.Ne iasa 3 astfel de bucati.Dupa cum am spus le batem bine,pana obtinem niste snitele subtiri,le saram,piperam dar numai pe partea din exterior.In interior punem o buc.cascaval,peste una de sunca si le impaturam in asa fel incat sa obtinem niste pachetele.Daca nu stau bine inchise va puteti ajuta de scobitori.Se dau rulourile prin faina si se prajesc(intorcandu-le pe toate partile)intr-o tigaie bine incinsa cu 1 lg.de ulei.

Pana se prajesc rulourile,punem intr-o tigaie o lg.de unt si una de ulei si calim la foc mare,ciupercile taiate julien.Dupa ce-s gata le saram putin.

Luam rulourile prajite,le asezam pe o farfurie,punem deasupra ciupercile si peste cate o felie groasa de cascaval si le introducem in cuptorul cald,la foc mic,5-10 min.

Sosul tartar:

Facem o maioneza bat dintr-un galbenus si ulei si o lungim cu smantana groasa pana obtinem o maioneza care nu curge din lingura.

Taiem cubulete mici,mici,3 castraveti mutari,gogosari murati cam 3-4 jumatati,2 oua fierte tare,tarhon din otet cat iei cu 3 degete.Se amesteca toate in maioneza(daca sunt castravetii prea zemosi,sa-i stoarceti),se mai adauga otet de la tarhon daca e nevoie,se sareaza si pipereaza.

Cartofii i-am curatat,i-am spalat,i-am taiat rondele mai groase si i-am pus la fiert.Cand s-au fiert pe jumate,i-am scos si i-am prajit.

Pe o farfurie se pune un muschi sibian,cartofi prajiti,sos tartar si muraturi.

Noi am mancat cu sfecla rosie

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc sibian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

kamy 1

23.12.2010, 19:16

cris27... reteta loco multumesc...seamana cu mama-sa

Cris2711 1

23.12.2010, 21:18

da? cu tine?abia astept sa te vad

kamy 1

23.12.2010, 23:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada festiva