Muschi de porc umplut cu crema de leurda

de silvi0ara in Porc, 1 Feb 2012 | 1761 vizualizari

 

Sa nu ma intrebati de unde am leurda.Va zic eu,de asta vara.Cum eu nu am putut posta retete mult timp,acum se pare ca le vine randul.

 

INGREDIENTE

  • 2 bc muschi de porc
  • 1 legatura leurda
  • 200g crema de branza
  • sare si piper
  • Prntru sos:
  • 200ml smantana pentru gatit
  • 200g ciuperci
  • 2-3 fire leurda 

             

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc umplut cu crema de leurda:

Se ia muschiul, se taie pe lungime si se bate usor sa nu il stricam. Asezonam cu sare si piper.


Amestecam crema de branza cu putina sare,piper si leurda taiata marunt. Asezam pe lungimea muschiului crema, apoi il rulam si il legam cu sfoara alimentara. Luam o folie de aluminiu, o ungem cu putin ulei, presaram sare si piper si il infasuram bine, iar capetele le strangem bine. Asezam rulada intr-o tava si dam la cuptrorul preancins pentru 35-40 de minute.


Cat timp se face carnea pregatim un sos simplu.Taiem ciupercile si le calim in putin ulei, iar cand s-a evaporat toata apa lasata de ciuperci, adaugam smantana si firele de leurda tocate marunt. Le servim impreuna cu o garnitura de orez .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc umplut cu crema de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

silvi0ara 1

02.02.2012, 13:21

sufletista,diana_k,

mena29 1

03.02.2012, 15:25

mihaelar63 1

14.02.2012, 13:18

Ce minunat gust trebuie sa-i dea leurda

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc umplut cu branza de capra si curmale,cu orez basmati si sos picant cu muguri de pin