Chiftele de porc

de DIANA B in Porc, 6 Aug 2011 | 4431 vizualizari

 

Am mai gasit niste poze , tot asa ratacite ...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa sau fleica de porc
  • 2 galbenusuri de ou
  • 2 felii de paine (eu prefer si-un pic de gris)
  • usturoi cat doriti (eu , mult)
  • patrunjel frunze
  • marar frunze
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faina
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc:

Carnea de porc se trece prin masina de tocat de doua ori , dac-o ,,robotiti" , o pritociti voi din butoane , se amesteca cu condimente pe  gustul fiecaruia , se curata , spala si toaca frunzele aromatelor si se alatura amestecului ; se adauga galbenusurile , usturoiul trecut prin presa , nu prin masina de tocat , ca-si schimba gustul . Se adauga si feliile inmuiate-n lapte , dar bine stoarse si se amesteca cu sarg , ptr a face prietene toate ingredientele . Se lasa la odihna compozitia , pret de juma' de ora , timp in care mai trageti un ochi pe la retetele bucatarasilor . Se modeleaza chiftelele dupa dorinta , se dau prin faina pe ambele parti si se prajesc in ulei incins (iete , asta nu-mi place mie ... uleiul incins , dar daca la cuptor nu ies asa gustoase ... zic io) . Se consuma cat sunt inca fierbinti si de preferinta GOALE , fara paine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2377 puncte

Rocsi

1526 puncte

Constelatialeu

1300 puncte

Caty

1219 puncte

Ksenya

1176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu muschi de porc