Muschi de vita cu ciuperci

de Irina in Vita, 28 Apr 2009 | 7174 vizualizari

 

Ingredientele sunt pentru o singura portie, ceva mai generoasa insa .

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de muschi de vita
  • sare, piper proaspat macinat
  • sos Worcester
  • 50 g unt
  • usturoi
  • o mana de ciuperci
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu ciuperci:

Se spala carnea, se usuca bine si se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei de masline . Se acopera cu folie si se lasa la frigider pentru a se fragezi cam 1 ora.

Se incalzeste o tigaie in care sa incapa feliile de carne fara sa se atinga. Se pun feliile de muschi in tigaie doar cu grasimea de pe ele la fript si se intorc de pe o parte pe alta, cam 10 min sau mai putin daca va place carnea mai in sange. Mie imi place sa fie putin mai patrunsa, cat sa fie suculenta. Se micsoreaza focul si se adauga un cub de unt, apoi se stropeste cu putin sos Worcester, se mai lasa putin si se da la o parte.

Se scoate carnea pe un platou si se aranjeaza frumos.

In sosul din tigaie se adauga usturoi, inca putin unt daca e nevoie si feliile de ciuperci. Se lasa la inabusit cateva minute si se toarna peste carne.

Gata! Iata cum a iesit! Deliciosss!

Se poate servi simplu sau ar merge foarte bine si cu un piure de cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu sos de ciuperci