Muschi de vita cu ciuperci

de Irina in Vita, 28 Apr 2009 | 9995 vizualizari

 

Ingredientele sunt pentru o singura portie, ceva mai generoasa insa .

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de muschi de vita
  • sare, piper proaspat macinat
  • sos Worcester
  • 50 g unt
  • usturoi
  • o mana de ciuperci
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu ciuperci:

Se spala carnea, se usuca bine si se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei de masline . Se acopera cu folie si se lasa la frigider pentru a se fragezi cam 1 ora.

Se incalzeste o tigaie in care sa incapa feliile de carne fara sa se atinga. Se pun feliile de muschi in tigaie doar cu grasimea de pe ele la fript si se intorc de pe o parte pe alta, cam 10 min sau mai putin daca va place carnea mai in sange. Mie imi place sa fie putin mai patrunsa, cat sa fie suculenta. Se micsoreaza focul si se adauga un cub de unt, apoi se stropeste cu putin sos Worcester, se mai lasa putin si se da la o parte.

Se scoate carnea pe un platou si se aranjeaza frumos.

In sosul din tigaie se adauga usturoi,  inca putin unt daca e nevoie si feliile de ciuperci. Se lasa la inabusit cateva minute si se toarna peste carne.

Gata! Iata cum a iesit! Deliciosss!

Se poate servi simplu sau ar merge foarte bine si cu un piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu dulceata de trandafiri

pe 24.05 la 21:43

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara