Muschi de vita la cuptor

de sebirizescu in Vita, 4 Ian 2016 | 2646 vizualizari

 

Masa de revelion

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de vita

Pentru marinat:

  • rosmarin
  • cimbru
  • ulei de masline
  • vin rosu

Pentru sos:

  • 1-2 fire ceapa verde
  • 1 lingurita mustar cu boabe
  • 2 linguri de smantana

Legume:

  • 2-3 morcovi
  • 2 bucati telina
  • 2-3 pastarnac
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la cuptor:

Carnea se unge cu ulei de masline,se condimenteaza pe ambele parti si se lasa acoperita la frigider pentru 24 ore.


Se leaga cu ata alimentara,sa iasa uniform.


Se prajeste intr-o tigaie in ulei de masline cate 3 min pe fiecare parte,se muta in vasul roman,se pune vin alb si ulei de masline,se acopera cu capacul si se lasa la cuptor 1 ora.


Sosul se face din 2 linguri de smantana se amesteca cu mustar si ceapa verde.


Legumele: pastarnacul, telina si morcov se fierb in apa cu sare,iar cand sunt firte se soteaza cu unt intr-o tigaie si se condimenteaza cu piper si sare.


Carnea se taie felii si se serveste cu sosul format.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

05.01.2016, 20:20

Foarte fain ti-a iesit!

mirela0911 1

05.01.2016, 22:42

Cat de bine arata!

sebirizescu 1

08.01.2016, 19:58

nu simona,ea era deja plecata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muşchi de vită la cuptor