Muschi de vita la cuptor

de sebirizescu in Vita, 4 Ian 2016 | 18154 vizualizari

 

Masa de revelion

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de vita

Pentru marinat:

  • rosmarin
  • cimbru
  • ulei de masline
  • vin rosu

Pentru sos:

  • 1-2 fire ceapa verde
  • 1 lingurita mustar cu boabe
  • 2 linguri de smantana

Legume:

  • 2-3 morcovi
  • 2 bucati telina
  • 2-3 pastarnac
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la cuptor:

Carnea se unge cu ulei de masline,se condimenteaza pe ambele parti si se lasa acoperita la frigider pentru 24 ore.

Se leaga cu ata alimentara,sa iasa uniform.

Se prajeste intr-o tigaie in ulei de masline cate 3 min pe fiecare parte,se muta in vasul roman,se pune vin alb si ulei de masline,se acopera cu capacul si se lasa la cuptor 1 ora.

Sosul se face din 2 linguri de smantana se amesteca cu mustar si ceapa verde.

Legumele: pastarnacul, telina si morcov se fierb in apa cu sare,iar cand sunt firte se soteaza cu unt intr-o tigaie si se condimenteaza cu piper si sare.

Carnea se taie felii si se serveste cu sosul format.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

05.01.2016, 20:20

Foarte fain ti-a iesit!

mirela0911 1

05.01.2016, 22:42

Cat de bine arata!

sebirizescu 1

08.01.2016, 19:58

nu simona,ea era deja plecata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muşchi de vită la cuptor