Muşchiuleţ afumat de porc cu cartofi şi ciuperci la cuptor

de Bucataras in Porc, 25 Apr 2009 | 3095 vizualizari

 

O reţetă gustoasă de la Bucătaraşul Dragoş.

 

INGREDIENTE

  • cartofi (1kg)
  • muschiulet de porc afumat (700gr)
  • ciuperci (500grame)
  • 2-3 ardei grasi sau gogosari
  • ulei de masline
  • vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ afumat de porc cu cartofi şi ciuperci la cuptor:

Se unge tava cu ulei de masline, se pun feliile de carne, se presara vegeta piper. Se aseaza cartofi taiati pe lungime in bucati nu prea groase, se presara vegeta. Se aseaza ciupercile taiate felii sau bucati mari iar deasupra rondele de ardei sau gogosari.

Se toarna apa cu vegeta (150 ml-200ml depinde de tava). Se acopera cu folie si se da la cuptor aproximativ 30 de minute, apoi se mai lasa fara folia de staniol 10-15 minute.

Savoarea este deosebita! E o reteta usor de facut si nu a primit reclamatii de la nimeni!

Pofta buna!!!!

Bucataras Dragos (Hunedoara)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ afumat de porc cu cartofi şi ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 15:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci la cuptor