Frigarui de porc la gratar

de T I M E A in Porc, 25 Iun 2012 | 3564 vizualizari

 

Daca tot am facut gratar in acest weekend sa ma si dau mare un pic cu aceste frigarui gustoase

 

INGREDIENTE

  • Pentru 8 frigarui
  • 8 bucati pulpa de porc
  • 4 buc ceapa alba
  • 2 buc ardei verde
  • 2 buc ardei rosu
  • sare
  • piper
  • paprika rosie
  • 8 betigase de bambus pentru frigarui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc la gratar:

Spalam bine carnea, ceapa si ardeiul.


Taiem carnea cubulete, ardeiul in patratele si ceapa o desfacem felii.


Insiram pe betigase ingredientele de mai sus in felul urmator: carne, ceapa, ardei verde,apoi carne, ceapa, ardei rosu si tot asa pana in capatul celalalt.


Presaram peste frigarui sare, piper si paprika si punem la gratar.


Invartim din cand in cand pentru a se praji pe toate partile.


Servim cu mujdei de usturoi!


Sa aveti pofta asa cum am avut si eu :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

T I M E A 1

26.06.2012, 09:35

ce-i aici? matrimoniale? ce cuplari faceti?

Lau 1

26.06.2012, 09:41

delicioase

T I M E A 1

28.06.2012, 11:18

merci sufletista

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc