Frigarui de porc la gratar

de T I M E A in Porc, 25 Iun 2012 | 3798 vizualizari

 

Daca tot am facut gratar in acest weekend sa ma si dau mare un pic cu aceste frigarui gustoase

 

INGREDIENTE

  • Pentru 8 frigarui
  • 8 bucati pulpa de porc
  • 4 buc ceapa alba
  • 2 buc ardei verde
  • 2 buc ardei rosu
  • sare
  • piper
  • paprika rosie
  • 8 betigase de bambus pentru frigarui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc la gratar:

Spalam bine carnea, ceapa si ardeiul.


Taiem carnea cubulete, ardeiul in patratele si ceapa o desfacem felii.


Insiram pe betigase ingredientele de mai sus in felul urmator: carne, ceapa, ardei verde,apoi carne, ceapa, ardei rosu si tot asa pana in capatul celalalt.


Presaram peste frigarui sare, piper si paprika si punem la gratar.


Invartim din cand in cand pentru a se praji pe toate partile.


Servim cu mujdei de usturoi!


Sa aveti pofta asa cum am avut si eu :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

T I M E A 1

26.06.2012, 09:35

ce-i aici? matrimoniale? ce cuplari faceti?

Lau 1

26.06.2012, 09:41

delicioase

T I M E A 1

28.06.2012, 11:18

merci sufletista

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc