Frigarui de porc la gratar

de T I M E A in Porc, 25 Iun 2012 | 3412 vizualizari

 

Daca tot am facut gratar in acest weekend sa ma si dau mare un pic cu aceste frigarui gustoase

 

INGREDIENTE

  • Pentru 8 frigarui
  • 8 bucati pulpa de porc
  • 4 buc ceapa alba
  • 2 buc ardei verde
  • 2 buc ardei rosu
  • sare
  • piper
  • paprika rosie
  • 8 betigase de bambus pentru frigarui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc la gratar:

Spalam bine carnea, ceapa si ardeiul.

Taiem carnea cubulete, ardeiul in patratele si ceapa o desfacem felii.

Insiram pe betigase ingredientele de mai sus in felul urmator: carne, ceapa, ardei verde,apoi carne, ceapa, ardei rosu si tot asa pana in capatul celalalt.

Presaram peste frigarui sare, piper si paprika si punem la gratar.

Invartim din cand in cand pentru a se praji pe toate partile.

Servim cu mujdei de usturoi!

Sa aveti pofta asa cum am avut si eu :) 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Frigarui de porc la gratar-0
Frigarui de porc la gratar-1
Frigarui de porc la gratar-2
Frigarui de porc la gratar-3

COMENTARII (33)

T I M E A

T I M E A 1

26.06.2012, 09:35

ce-i aici? matrimoniale? ce cuplari faceti?

Lau

Lau 1

26.06.2012, 09:41

delicioase

T I M E A

T I M E A 1

28.06.2012, 11:18

merci sufletista

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!