Muschiulet de casa

de Nadyne in Mezel de casa, 20 Mar 2017 | 9739 vizualizari

 

 Poate fi servit ca aperitiv, dar este minunat si pentru pachetelele de la scoala sau serviciu. Cu siguranta, este mult mai sanatos decat cel din comert. 

 

INGREDIENTE

  • 4 muschiuleti micuti de porc
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 10 catei usturoi
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe de piper, coriandru
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar apa
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de casa:

  Din vin, apa si mirodenii, obtinem o marinada in care tinem muschiuletii minim o zi, la rece.

  Apoi, transferam carnea intr-o tava in care am pus hartie de copt, adaugam marinada si introducem in cuptorul preincalzit, la foc mic, pana cand se evapora tot lichidul. Cat timp stau in cuptor, ii mai intoarcem si ii mai stropim cu marinada din tava.

  Ii lasam pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

oanapl 1

21.03.2017, 10:37

Arata foarte bine!

Rocsi 1

21.03.2017, 22:25

Ce as taia o bucatica si eu!

dantes 1

22.03.2017, 16:20

Super!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Parizer de casa din piept de curcan