Muschiulet de porc cu ciuperci

de diaconta in Porc, 6 Noi 2010 | 4365 vizualizari

 

Si uite-asa am ajuns la reteta cu numarul 60....o fi mult,o fi putin?
Cred ca-i mult pentru un amator nepriceput.
Am sa consider reteta asta un cadou pentru Gabriela si Mihaela (Mena) si toate prietenele dragi.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc muschiulet de porc (600 gr)
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • ardei rosu
  • condimente
  • ulei
  • verdeata
  • 1 lingura suc de rosii
  • 1 lingura smantana
  • sos de soia
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu ciuperci:

Ciupercile se curata si se taie felii .


Muschiuletul de porc se spala si se taie felii mai groase.Morcovii se curata si se taie rondele iar unul se razuieste.Taiem si ceapa marunt.


In doua vase punem putin ulei si impartim ceapa in cele doua vase.O prajim putin si in vasul in care adaugam muschiuletul punem si morcovul razuit sa se prajeasca impreuna cu ceapa.


Intr-unul din vase punem si ciupercile si putina sare.Le lasam sa se prajeasca pana cand scade toata apa lasate de ele.


In cel de-al doilea vas punem putina boia si feliile de muschiulet impreuna cu morcovii rondele.Se condimenteaza si se lasa pana se prajeste putin carnea.Se acopera carnea cu apa si se lasa sa fiarba aproximativ 30 de minute.


Dupa cele 30 de minute,carnea ar trebui sa fie aproape fiarta.Se transfera intr-un vas de ceramica ,impreuna cu ciupercile.


Se adauga putin sos de soia ,putin ardei rosu,si o lingura sos de rosii.Se pune la cuptor pentru inca 10 minute.


Inainte de a fi gata se adauga o lingura de smantana si verdeata.


Am servit cu garnitura de paste,dar si cu piure de cartofi si....gogosari in bulion(abia am asteptat sa dai iama in ei)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (61)

diaconta 1

09.11.2010, 21:15

bine doamnelor,am sa tin cont

nadina73 1

11.11.2010, 18:01

mama ce bun e ,super 5 f ,dia pune poza cu cizmele la avatar

diaconta 1

11.11.2010, 18:13

@ Nadina cu cizmele,acum ca vine iarna?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare chinezeasca cu pui/ porc