Muschiulet de porc impletit II

de corina241 in Porc, 9 Oct 2012 | 4545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet fraged de porc
  • fire de ceapa verde
  • usturoi uscat
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit II:

Muschiuletul de porc proaspat se taie pe lung in 3 fasii egale(aproximativ) ,dar nu pana la capat.Se lasa la unul din capete o portiune de 5 cm intreaga.Aici vom pune fasiile de ceapa verde pe lungimea muschiului si incepem sa impletim in 3.La capat prindem cu scobitori pentru a nu se desface.


Intr-un vas de yenna punem 3-4 linguri uneli de masline,cativa catei de usturoi infipti in muschiulet,presaram condimentele,apoi completam cu o cescuta mica de apa si cativa cartofi taiati in bucati.


Se lasa la cuptor cu capac cca 20 minute,iar pentru alte 10 minute tinut la cuptor dam capacul la o parte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit II" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

09.10.2012, 23:38

Cum arata!!!!!!! Bravo!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:38

andreea_angelo 1

23.11.2012, 21:47

place place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor