Muschiulet de porc impletit, preparat la slow cooker Crock-Pot

de merisor in Slow Cooker, 30 Apr 2015 | 3064 vizualizari

 

Acum, daca acest aparat face parte din aparatura mea electrocasnica, trebuie exploatat, nu? De data aceasta am decis sa prepar niste muschiulet de porc, pe care l-am si impletit, sa para mai atractiv. :D A iesit tare fraged, efectiv carnea s-a desfacut in fire si firicele, savuroase si suculente.

 

INGREDIENTE

  • 4 buc muschiulet de porc
  • 120 ml ulei de masline
  • 2 capatani usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/4 lingurita busuioc uscat si maruntit
  • 2 frunze salvie, maruntite
  • 1/4 lingurita maghiran uscat si maruntit
  • 1 lingurita sare
  • In plus:
  • 4 linguri ketchup
  • 1 lingura mustar cu miere
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit, preparat la slow cooker Crock-Pot:

Clatim muschiuletul de porc cu putina apa si il uscam bine tamponandu-l cu prosoape absorbante de hartie, apoi feliem fiecare bucata in trei, lasand un capat intreg.


Curatam usturoiul, il spalam si il pisam bine, adaugand peste el si sarea, apoi il frecam cu ulei de masline ca la mujdei si adaugam peste el celelalte condimente.


Amestecam totul bine, iar cu acest amestec ungem feliile de muschiulet apoi il impletim frumos.


La capete infigem cate o scobitoare sa nu se desfaca impletitura.


Asezam bucatile de muschiulet impletit, intr-un vas cu capac si dam vasul la frigider cateva ore bune.


Eu l-am lasat de seara pana dimineata.


Dupa acest interval de timp, asezam muschiuletul in vasul de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital.


Turnam peste el tot ce a ramas in vasul in care s-a marinat, acoperim aparatul cu capacul il conectam la sursa de curent si setam programul SLOW pentru 4 ore.


Dupa 3 ore si jumatate, eu am incercat carnea sa vad daca este preparata si a fost ok, asa ca am extras vasul din aparat, am scurs tot lichidul si am uns bucatile de muschiulet cu ketchup amestecat cu mustar, pe o parte si pe alta si am introdus din nou vasul in aparat, lasandu-l pana la expirarea celor patru ore setate.


In lichidul scurs de la carne am preparat niste catofi ca si garnitura, asezonandu-i la final cu patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

In timpul prepararii mancarurilor la slow cooker Crock-Pot, indiferent de ingredientele folosite, rezulta mult lichid, datorita aburilor care se formeaza, de aceea trebuie sa reducem cantitatea de apa sau grasime pe care am adauga-o la o preparare normala pe aragaz.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit, preparat la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

mirela0911 1

04.05.2015, 15:08

Bun bun de tot!

Andra_Constantinescu 1

07.05.2015, 21:53

Imi place!

trifadalia 1

20.02.2018, 19:49

Bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot