Muschiulet de porc la tigaie

de babi5 in Porc, 2 Apr 2014 | 3824 vizualizari

 

Simplu,usor de preparat si tare gustos

 

INGREDIENTE

  • 500 gr, muschiulet de porc (1 buc.)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • putina vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc la tigaie:

Muschiuletul se portioneaza, apoi se bate bine. Potrivim de sare si piper, se pune uleiul, se aseaza bucatile de muschiulet, se acopera si lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti. Cand este bine rumenit asezam pe platou alaturi de garnitura dorita. Eu am folosit amestec mexican de legume.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Bun tare alaturi de garniturile dorite

2

Chiar si o salata este suficient..

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Platou de legume la gratar