Muschiulet de porc rulat

de GeorgiG in Porc, 30 Aug 2015 | 1232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc
  • o rosie mai mare coapta bine
  • un ardei rosu
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • boia, cimbru, vegeta
  • 6-7 cartofi
  • 2 morcovi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc rulat:

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga.


Batem carnea pe ambele parti.Tocam marunt rosia si ardeiul,zdrobim cateii de usturoi apoi ii tocam mai marunt.


Amestecam uleiul, rosia, ardeiul, usturoiul,cimbrul, boiaua si vegeta.


Intindem acest amestec peste bucata de carne apoi rulam.Asezam rulada intr-un vas termorezistent in care am pus putina apa si introducem la cuptor la foc mediu.Dupa 30 minute adaugam morcovii taiati bucati mai mari si cartofii intregi.Daca este nevoie mai adaugam putina apa.


Lasam la cuptor pana se rumenesc usor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc rulat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MOKUSKA 1

30.08.2015, 12:19

GeorgiG 1

01.09.2015, 14:41

Multumesc!

diaconta 1

01.09.2015, 14:47

ce mult imi plac ruladele astea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din carne de porc