Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Va voi prezenta cele mai recente bucate pregatite si pentru Paste si chiar azi si ca o gluma sa va spun ceva:am fost foarte racita intr-una din zilele trecute,am stat in pat pentru ca mi-era foarte rau,aveam in frigider mancare dar eu,cu febra pe care o aveam,ma gandeam ce "nebunii sa mai fac prin bucatarie"
Cred ca sunt foarte bolnava si nu ma mai fac bine!!!!!!
Muschiuletul taiat in 3 fasii pe lung dar nu de tot (sa poata fi impletit), se condimenteaza din belsug, se aseaza pe fiecare cate 1-2 felii de bacon, se impleteste. Capatul se leaga cu ata alimentara si se pune in tigaie sa se prajeasca pe ambele parti in ulei incins, doar 3-4 min; se pune apoi intr-un vas termorezistent pe un pat de ciuperci si uleiul de la prajit; se adauga vinul si putina apa, se acopera si se tine la cuptor 30-40 min; dupa acest timp se scoate se presara cascavalul deasupra si se mai lasa 3-4min; in acest timp se face un piure traditional din cartofi; se serveste pe farfurie felii de muschi, alaturi salata verde, moturi de piure facute cu posul si ciuperci.
Pofta buna!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult