Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov

de Rocsi in Porc, 28 Ian 2011 | 6860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschiulet de porc fara grasime
  • 1 morcov
  • 1 borcan ciuperci intregi
  • 250 gr rosii decojite in sos tomat
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 5-6 linguri vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov:

Muschiuletul de porc se taie bucati potrivite.


se spala si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie.


morcovul se curata,se spala si se taie rondele.


ciupercile se spala si se feliaza.


rosiile le tocam maruntel.


usturoiul il curatam si il pisam.


luam un as yena si il ungem cu ulei.


asezam bucatile de carne si le condimentam cu sare,piper si alte condimente.


asezam feliile de ciuperci si de morcov.


deasupra turnam rosiile tocate si usturoiul.


vinul il amestecam cu cativa stropi de apa,apoi il turnam in vas si acoperim cu capacul.


deschidem cuptorul si asezam vasul.


dam foc in cuptor si reglam la o temperatura potrivita.


cand e gata,o scoatem si o lasam putin la racorit.


apoi serviti!!!noi am papat cu varza murata...a fost o bunatate...





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Rocsi 1

30.01.2011, 12:22

ada

elena1988 1

11.02.2011, 16:03

adry88 1

21.05.2011, 15:34

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Friptură în ulei cu garnitură de ciuperci şi smântână