Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov

de Rocsi in Porc, 28 Ian 2011 | 9336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschiulet de porc fara grasime
  • 1 morcov
  • 1 borcan ciuperci intregi
  • 250 gr rosii decojite in sos tomat
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 5-6 linguri vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov:

Muschiuletul de porc se taie bucati potrivite.

se spala si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie.

morcovul se curata,se spala si se taie rondele.

ciupercile se spala si se feliaza.

rosiile le tocam maruntel.

usturoiul il curatam si il pisam.

luam un as yena si il ungem cu ulei.

asezam bucatile de carne si le condimentam cu sare,piper si alte condimente.

asezam feliile de ciuperci si de morcov.

deasupra turnam rosiile tocate si usturoiul.

vinul il amestecam cu cativa stropi de apa,apoi il turnam in vas si acoperim cu capacul.

deschidem cuptorul si asezam vasul.

dam foc in cuptor si reglam la o temperatura potrivita.

cand e gata,o scoatem si o lasam putin la racorit.

apoi serviti!!!noi am papat cu varza murata...a fost o bunatate...

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si carne de porc